Lainaa netistä nopeasti

Halino tarjoaa lainaa netistä jopa 8000 euroa. Tarvitset vain pankkitunnukset.

 

Hae lainaa

LAINASUMMA

500 €
8 000 €

LAINA-AIKA

148  /kk
Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta Lainaturvallamme! Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa.
Takaisinmaksuaika 1-8 vuotta. Nimelliskorko riippuu lainasummasta. Esimerkiksi 4000 euron lainalle lainan nimelliskorko on 19,80%. Ei muita kuluja. Kolmen vuoden maksuajalla kokonaismaksettavaa 5337€ KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 21,70% kaikille laina-ajoille.

Halino lainaa netistä luotettavasti ja nopeasti

Nettilainaamisen pioneereja

Maailma on siirtynyt nettiaikaan. Nykyään ostokset ja palvelut löytyvät netistä. Monet ovat löytäneet sieltä myös elämänkumppaninsa. Sen vuoksi ei ole yllättävää, että myös lainat haetaan nykyisin netistä. Internetissä lainoja myöntävät monet pankit ja rahoituslaitokset. Halino lainapalvelu on toiminut netissä jo tämän vuosituhannen alkuvuosilta asti. Nettihakemus on vaivaton tapa hakea tarvittua lainaa. Lainaa netistä haettaessa lainapäätöksen saa tietoonsa välittömästi, ja mikäli päätös on positiivinen, myös sen ulosmaksu tapahtuu ilman fyysistä käyntiä pankkikonttorissa.

Lisäkuluton laina netistä

Halinon nettilaina on selkeä hinnoittelultaan, sillä lainassa ei ole koron lisäksi muita kuluja. Lainan nettihakemus itsessään on ilmainen. Ennen lainan hakemista on tärkeää selvittää tarvittavan lainan määrä. Lainojen hinnoitteluissa on eroja, ja erot muodostuvat pitkälti kuluista ja korosta, sekä laina-ajasta.

Lainaa netistä haettaessa on hyvä muistaa että lyhyempi laina-aika on useimmiten hakijalle edullisin. Halinon vakuudettomassa nettilainasta tekee edullisen juuri pienet kulut: kun maksettavana on ainoastaan korko, vain laina-aika määrittää maksettavan kokonaissumman. Hae edullista lainaa netistä.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Laina netistä voi auttaa silloin kun eniten tarvitset. Hakeaksesi nettilainaa, tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai muun keinon tunnistautumiseen. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat nettisivuille välittömästi tiedon onko hakemus alustavasti hyväksytty. Sen jälkeen sinun tulee tunnistautua tutustuakseksi tarjouksen yksityiskohtiin.

Tunnistautuminen pankkitunnuksilla ei ole vaikeaa. Pankkitunnukset toimivat samoin kuin kirjautuessasi omaan pääasiallisen pankkisi nettipalveluun. Pankkitunnistautuminen on niin kutsuttu vahva tunnistautuminen, jolla varmistamme henkilöllisyytesi. Pidäthän huolta että omat tunnuksesi ovat ainoastaan omassa tiedossasi. Tunnistautuminen on mahdollista tehdä myös mobiilivarmenteella.

Varmistathan että kaikki tiedot ovat nettihakemuksessa oikein täytetty, sillä asiakaspalvelijamme tarkistavat jokaisen hakemuksen ennen lainan ulosmaksua. Saadaksesi lainan netistä suoraan tilillesi, hyväksy tarjous verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Mikäli sen jälkeen tarvitsemme sinulta lisätietoja, otamme sinuun suoraan yhteyttä.

Halino-laina, suoraan netistä

  • Lainasumma 500 – 8000 euroa
  • Maksuaikaa 1 – 8 vuotta
  • Halino lainaa haetaan nettihakemuksella
  • Vuosikorko 500 – 6000 euron lainoille 19,80% ja yli 6000 euron lainoille 16,80%
  • KSL:n mukainen tod. vuosikorko 18,16% – 21,70%
  • Lainan lyhentäminen sopivalla aikataululla
  • Voit maksaa lainaasi sovittua nopeammin veloituksetta
  • Lainapäätös heti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä
  • Täysin kuluton 14 päivän palautusoikeus
  • Mahdollisuus Lainaturva-vakuutukseen

 

Esimerkkilaskelma: Lainasumma 4000 euroa ja maksuaika 3 vuotta. Kuukausierä on 148 euroa ja lainan vuosikorko 19,80%. Lainan todellinen vuosikorko on 21,70% ja kokonaiskulut 1337 euroa. Kokonaisuudessa maksettavaa 5337 euroa.

Halino-lainassa on monia etuja. Lainaa voi hakea netistä milloin ja mistä haluat. Lainassa ei ole piilotettuja lisäkuluja. Halino-lainassa ei ole vuosikoron lisäksi muita kuluja, kuten tilinhoito-, nosto-, tai hallinnointimaksuja. Lainaan sisältyy täysin maksuton 14 päivän palautusoikeus. Voit koska tahansa maksaa lainan kokonaan takaisin, ja maksat korkoa vain käyttämältäsi laina-ajalta. Lainanmaksusta voi myös pitää vuosittain jopa kaksi maksuvapaata kuukautta.

Halino-lainan hakeminen netistä on yksinkertaista ja nopeaa. Ensin valitset nettilaskurilta millaisen summan haluat lainata ja sinulle sopivan maksuajan. Tehtyäsi valinnat voit täyttää sivuiltamme löytyvän lainahakemuksen.  Lainahakemuksesi otetaan käsittelyyn heti ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen nettitunnistautumiseen. Lopullisten tarkistusten jälkeen laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Onko sinulla kysyttävää lainasta? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin Kysymyksiä ja vastauksia -sivulla. Jos et löydä kysymykseesi vastausta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse tai puhelimitse.

lainaa netistä

Hae edullista lainaa 500 - 8000 € netistä.

Nettilaina vai pankkilaina?

Mitä eroa on lainan hakemisellä netistä pankista hakemiseen verrattuna? Ei välttämättä mitään, sillä monet pankit tarjoavat mahdollisuuden hakea lainaa netistä. Esimerkiksi Halino-lainan luotonantaja on TF Bank, pohjoismainen pankki.

Perinteisesti pankkilainana on pidetty lainan hakemista pankkikonttorista, mutta raja on häilyvä. Suuri osa Suomessa toimivista pankeista toimii ainoastaan netissä. Myöskään Halinon lainanantajalla TF Bankilla ei ole fyysistä asiointikonttoria. Toisaalta myös perinteisinä pidetyiltä kivijalkapankeilta on nykyään mahdollista hakea lainaa netistä, ilman asiointia konttorissa.

Nettilainan koko prosessi lainahakemuksen täyttämisestä aina lainan ulosmaksuun asti tapahtuu kokonaan netissä. Hakemusta ei tarvitse edes tehdä tietokoneella kotoa käsin, silla netistä lainaa voi näet hakea myös tabletilla, puhelimella tai jollain muulla mobiililaitteella. Vaatimuksena on että saat laitteen yhdistettyä internetiin.

Lainaa netistä nopeasti 24h

Nopeus on nettiasioinnissa yleensä tärkeää. Se että ei tarvitse toimia yleisten aukioloaikojen mukaisesti helpottaa kiireistä arkea. Lainaakin voi netistä hakea ympäri vuorokauden, 24h. Halino on vastuullinen luotonantaja ja käy jokaisen hakemuksen läpi ennen lainan ulosmaksua. Laina maksetaan asiakkaan tilille yleensä viimeistään seuraavan arkipäivän loppuun mennessä, heti kun hakemus on lopullisesti hyväksytty.

Kuinka paljon lainaa voit hakea netin kautta?

Halinolta nettilainaa voi hakea jopa 8000 euroa. Lainan voi käyttää haluamaan kohteeseen, yleisiin kulutusmenoihin, esimerkiksi auton ostamiseen tai esimerkiksi pieneen kotiremonttiin. Halinon lainaa voi käyttää myös pienempien luottojen yhdistämiseen, mutta yksittäisten laskujen maksamisen vuoksi ei tulisi koskaan velkaantua lisää. Mikäli lainantarve on pienempi, Halino voi hakea lainaa netistä 500 eurosta alkaen.

Halinon nettilainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa. Se voi parantaa mahdollisuuksia saada haluamanne suuruinen laina. Siinä tapauksessa molempien hakijoiden tulee tunnistautua ja allekirjoittaa sopimus henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.