8000 euron laina valitsemallasi maksuajalla

Halino-lainassa maksat vain koron. Voit valita maksuajan 2 - 8 vuoden väliltä.

Hae lainaa

LAINASUMMA

500 €
8 000 €

LAINA-AIKA

198  /kk
Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta Lainaturvallamme! Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa.
Takaisinmaksuaika 1 – 8 vuotta. Nimelliskorko riippuu lainasummasta. Esimerkiksi 8000 euron lainalle lainan nimelliskorko on 16,80%. Ei muita kuluja. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 18,16% kaikille laina-ajoille.

8000 euroa lainaa Halinolta

Halino lainaa arkeen ja juhlaan

Joskus elämä pääsee yllättämään, eikä oma taloudellinen tilanne jousta riittävästi. Esimerkiksi auton korjaamolasku tai lemminkin lääkärikulut voivat ilmestyä täysin odottamatta, jolloin omien säästöjen riittävyys voi monella olla vaakalaudalla. Jopa 8000 euron lainan avulla saadaan tällaiset kulut jyvitettyä pidemmälle ajalle.

Lainaa on tarjolla myös vähemmän ikäviin kuluihin. 8000 euroa lainaa auttaa perhettäsi matkustamaan kaukomatkalle, uudelleensisustamaan kodin tai vaikka hankkimaan uuden veneen. Halinon yhdistelylainan avulla saatat jopa säästää rahaa, mikäli sinulla on jo ennestään useita kalliimpia lainoja.

Oli käyttötarkoituksesi mikä tahansa, Halino tarjoaa lainaa arjen ja juhlan kuluihin. Lainaa on saatavilla jopa 8000 euroa, jonka avulla paikkaat taloutesi suuremmatkin rahantarpeet.  Lainaa on yksinkertaista ja nopeaa hakea täyttämällä sivuiltamme löytyvän lainahakemuksen. Alustavan lainapäätöksen saat välittömästi, ja mikäli hakemus hyväksytään lopullisessa tarkastuksessa, maksetaan rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Halpa ja nopea 8000 euron laina

Halino laina on hinnoiteltu selkeästi ja edullisesti. Laina ei sisäillä mitään piilo- tai lisäkuluja. Maksat lainasta ainoastaan vuosikorkoa, joka on 8000 euron lainalle 16,80 % (KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 18,16%). Lainasta ei veloiteta esimerkiksi tilinhoito- tai avausmaksuja ja lainan sovittua nopeampi lyhentäminen on täysin kulutonta.

Halino-lainaan kuuluu ilmainen 14 vuorokauden palautusoikeus, jonka avulla voit perua lainasopimuksen mikäli muutat mielesi.  Lisäksi lainan maksamisesta on vuosittain mahdollista pitää jopa kaksi maksuvaapata kuukautta, mikäli tarvitset poikkeuksellisesti lisäjoustoa talouteesi. Halino-lainan yhteyteen voit ottaa Lainaturva-vakuutuksen, jonka avulla turvaat taloutesi ikävissä elämäntilanteissa.

 

8000 euron Halino-laina

  • Lainasumma 8000 € (valitse väliltä 500 – 8000 euroa)
  • Maksuaika 1 – 8 vuotta
  • 8000 euron lainan kuukausierä alkaen 152€ euroa kuukaudessa
  • Lainan vuosikorko 16,80%, ei lisäkuluja
  • KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 18,16%
  • Lainan nopeampi takaisinmaksu täysin veloituksetta
  • Alustava lainapäätös välittömästi ja rahat tilille 1 – 3 päivän kuluessa
  • Ilmainen 14 vuorokauden palautusoikeus
  • Tarvittaessa kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
  • Mahdollisuus Lainaturva-vakuutukseen, jolla voit suojata maksukykysi ikävissä elämäntilanteissa

 

Mikäli haluat lisätietoa lainasta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Esimerkkilaskelma 8000 euron lainalle. Lainasumma 8000 €, maksuaika 6 vuotta. Kuukausimaksusi on 177 euroa ja todellinen vuosikorko 18,16%. Lainan kokonaismaksut ovat tällöin 12 750 euroa.

lainaa-8000-euroa

8000 euroa lainaa pitkällä maksuajallla. Ei lisäkuluja.

Halino lainaa jopa 8000 euroa lainojen yhdistämiseen

Onko sinulla useita pienempiä pikavippejä tai lainoja, joita lyhennät kuukausittain? Saatat maksaa näistä korkeaa korkoa sekä useita kuukausittain veloitettavia kuluja, kuten tilinhoito- tai laskutusmaksuja. Mitä enemmän lisäkuluja on, sitä suurempi niiden vaikutus on lainojen kokonaiskustannukseen.

Usean lainan maksaminen yhtäaikaisesti on paitsi kallista myös aikaavievää. Mikäli sinulla on useita lainoja samanaikaisesti, täytyy sinun muistaa useita eräpäiviä ja maksaa laskuja kuukausittain. Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi, maksat vain yhtä maksuerää kuukausittain. Jos lainojesi yhteenlaskettu summa on alle 8000 euroa, voi Halino tarjota sinulle lainaa lainojen yhdistämistä varten.

Ennen yhdistelylainan hakemista kannattaa sinun laskea kaikkien lainojesi jäljellä olevat kustannukset yhteen. Laske kunkin lainan kohdalla jäljellä olevien maksukuukausien määrä ja kerro tämä luku kyseisen lainan kuukausierällä. Tee samoin kaikille lainoillesi ja lopuksi laske nämä luvut yhteen. Tämän verran sinulla on viel maksettavaa selvitäksesi veloistasi. Seuraavaksi voit tehdä samoin Halinon kanssa ja vertailla näitä lukuja. Mikäli Halinon kokonaiskustannukset ovat pienemmät, säästät rahaa yhdistämällä lainasi.

On tärkeää kuitenkin muistaa, ettei lainojen yhdistäminen ole ratkaisu velkaantumiseen. Velkaantuneen on tarkkaan mietittävä mistä velkaantuminen alunperin johtui ja muutettava rahankäyttötottumuksiaan, jotta velkaantuminen saadaan loppumaan. Lainan hakemista tulee aina harkita tarkkaan ja verrata lainakustannuksia omiin tuloihin. Asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa.