7000 euroa lainaa ilman lisäkuluja

Halino-lainassa maksat vain koron. Ei muita kuluja.

 

Hae lainaa

LAINASUMMA

500 €
8 000 €

LAINA-AIKA

173  /kk
Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta Lainaturvallamme! Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa.
Takaisinmaksuaika 1 – 8 vuotta. Nimelliskorko riippuu lainasummasta. Esimerkiksi 7000 euron lainalle lainan nimelliskorko on 16,80%. Ei muita kuluja. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 18,16% kaikille laina-ajoille.

Lainaa 7000 euroa

Halino-laina on hinnoittelultaan edullinen ja läpinäkyvä

Halino on apunasi silloin, kun tarvitset nopeasti lisärahoitusta arkeesi tai juhlaasi. Esimerkiksi 7000 euroa autolainaa mahdollistaa kulkuneuvosi päivittämisen uudempaan. Lainaa on helppo hakea verkkosivuiltamme löytyvällä lainahakemuksella ja se lainan hinnoittelu on mahdollisimman läpinäkyvää.

Monet kulutusluotot pitävät sisällään yllättäviä kuluja, joihin lainanottaja ei tullut kiinnittäneeksi huomioita lainaa hakiessa. Halino-laina on hinnoiteltu mahdollisimman selkeästi: maksat vain vuosikorkoa. Lainassa ei ole esimerkiksi kuukausittaisia tilinhoitokuluja tai lainan avausmaksuja, jotka monesti nostavat lainakustannuksia huomattavasti.

Lisäksi Halino-lainasta ei veloiteta lisäpalveluista. Esimerkiksi maksuajan muuttaminen tai sovittua suurempien maksulyhennysten tekeminen on ilmaista. Voit vaikka maksaa lainasi kerralla pois niin halutessasi. Myös esimerkiksi saldotodistuksen tilaaminen tai saldokysely on maksutonta.

Jos taloudellinen tilanteesi väliaikaisesti heikkenee, on Halino joustava lainan maksun kanssa. Mikäli olet hoitanut maksuerät sovitusti neljän kuukauden ajan, voit pitää yhden maksuvapaan kuukauden. Maksuvapaita kuukausia voi pitää korkeintaan kaksi vuodessa.

Halino lainaa 7000 euroa pitkällä maksuajalla

7000 euroa lainaa mahdollista monenlaisten hankintojen tekemisen. Mikäli tarvitset 7000 euroa esimerkiksi häiden järjestämiseen, asunnon remontointiin tai vaikka koko perheen kaukomatkaa varten, on Halino erinomainen vaihtoehto. Halino lainaa arkeen ja juhlaan.

Halino mukautuu hakijan tarpeisiin. Halino-lainassa voit valita maksuajan, ja sen myötä kuukausierän, sinulle sopivaksi. Tarjoamme lainoillemme maksuaikaa 1—5 vuotta ja voit aina maksaa lainaasi myös sovittua nopeammin takaisin täysin veloituksetta.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytät vain lainahakemuksen verkkosivuillamme ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkastukset, siirretään rahat pankkitilillesi 1—3 pankkipäivän kuluessa. Lainasopimuksen peruuttaminen on lisäksi täysin kulutonta 14 vuorokauden ajan. Hae lainaa nyt.

 

7000 euron Halino-laina

  • Lainasumma 7000 € (valitse väliltä 500 – 8000 euroa)
  • Maksuaika 1 – 8 vuotta
  • 7000 euron lainan kuukausierä alkaen 133€ euroa kuukaudessa
  • Vuosikorko 16,80%, ei muita kuluja
  • KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 18,16%
  • Lainan ennenaikainen maksaminen veloituksetta
  • Lainapäätös heti ja rahat tilille 1 – 3 pankkipäivän aikana
  • Veloitukseton 14 päivän palautusoikeus
  • Mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuosittain
  • Mahdollisuus valita Lainaturva-vakuutus, jolla suojaat lainanmaksukykysi ikävissä elämäntilanteissa.

 

Mikäli haluat lisätietoa lainasta, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Esimerkkilaskelma 7000 euron lainalle. Lainasumma 7000 €, maksuaika 6 vuotta. Kuukausimaksusi on 155 euroa ja todellinen vuosikorko 18,16%. Lainan kokonaismaksut ovat tällöin 11 155 euroa.

lainaa-7000-euroa

7000 euroa lainaa ilman vakuuksia. Yksinkertainen verkkohakemus.

Lainaa häiden järjestämiseen

Oletteko sinä ja kumppanisi avioitumassa lähiaikoina? Häät ovat ikimuistoinen juhla, joiden järjestämisessä ei tekisi mieli pihistellä. Hääparin unelmahäät voivat kuitenkin maksaa jopa yli 10 000 euroa, eikä monien säästöt riitä häälaskujen maksamiseen. Halino-laina mahdollistaa unelmien häiden toteuttamisen myös niille, joiden säästöt eivät kaikkia kuluja kata.

Optimitilanteessa häiden järjestämiseen ei tarvita lainaa. Jos hääparin omat säästöt eivät riitä haluttujen häiden järjestämiseen, on käytännössä kaksi vaihtoehtoa: karsia kuluja tai hakea lainaa.

Kulujen karsiminen tarkoittaa monesti kutsuvieraiden määrän pienentämistä, sillä suurimmat kulut muodostuvat usein häissä tarjotuista ruoista ja juomista. Tärkein osa unelmahäitä on monille juuri avioliittoa juhlistamaan tulleet ihmiset, joten vieraiden määrä ei useinkaan ole mieleinen karsimisen kohde.

Lainan avulla häiden kustannukset saadaan jaettua pidemmälle ajalle, jolloin kaikkea ei tarvitse maksaa kerralla. 7000 euron laina on merkittävä apu hääjuhlan valmisteluun ja toteuttamiseen. Häälainan avulla paikalle saadaan kutsuttua kaikki halutut vieraat ja häistä saadaan ikimuistoiset.

7000 euroa lainaa autoa varten

Vanhan auton päivittäminen uudempaan parantaa ajomukavuutta, turvallisuutta sekä taloudellisuutta. Uusi ajoneuvo on lähtökohtaisesti aina ajo-ominaisuuksiltaan ja varustelultaan parempi kuin vanha, mikä tekee uuden auton ajamisesta monin tavoin mukavampaa. Lisäksi se on myös lähes poikkeuksetta myös turvallisempi, joka on varsinkin lapsiperheille tärkeä ominaisuus. Uudemman teknologian myötä myös polttoaineen kulutus on usein vähäisempi.

Ajoneuvon hankinta on aina edullisinta tehdä ilman ulkopuolista rahoitusta. Monet kuitenkin tarvitsevat lisärahoitusta ajoneuvon päivittämiseen. Tällöin Halinon autolaina on vaihtoehto, jonka avulla auton hankintakustannus saadaan jaettua pidemmälle ajalle. Halinon lainaama 7000 euroa on sopiva summa välirahaksi vaihdettaessa vanhaa autoa uudempaan