6000 euroa lainaa ilman vakuuksia

Voit valita maksuajan 1 – 6 vuoden väliltä. Saat alustavan lainapäätöksen heti.

 

Hae lainaa

LAINASUMMA

500 €
8 000 €

LAINA-AIKA

158  /kk
Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta Lainaturvallamme! Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa.
Takaisinmaksuaika 1 – 8 vuotta. Nimelliskorko riippuu lainasummasta. Esimerkiksi 6000 euron lainalle lainan nimelliskorko on 19,80%. Ei muita kuluja. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 21,70% kaikille laina-ajoille.

Halinon 6000 euron laina

Nopea ja vaivaton kulutusluotto ilman vakuuksia

Onko sinulla tarvetta nopealle rahalle? Arki on saattanut yllättää sinut esimerkiksi suurella auton huoltolaskulla tai yhtäkkiä ilmestyneellä remontointitarpeena. Vai haluatko viedä perheesi kaukomatkalle tai järjestää ikimuistoiset juhlat? Oli rahan käyttötarkoituksesi mikä tahansa, tarjoamme Halino-lainaa sekä arkeen että juhlaan.

Halino-lainaa myönnetään jopa 8000 euroon asti. 6000 euron lainan maksuajaksi voit valita 1 – 6 vuotta ja lainan kuukausierä on alkaen 143 euroa. Lainahakemus on vaivatonta täyttää verkkosivuillamme ja saat siihen alustavan lainapäätöksen heti. Kun lainakäsittelijämme on tehnyt vielä lopulliset tarkastukset, maksetaan rahat ilmoittamallesi pankkitilille.

 

Halpa laina vaivattomasti netistä

Ilmaantuiko arkeesi yllättävä menoerä? Hajosiko kotisi pesukone vai haluatko vain päivittää tietokoneesi tai puhelimeesi uuteen? Kaikki ovat varmasti joskus kokeneet yllättäviä tai muuten satunnaisia rahantarpeita, jotka ilmaantuvat kuin tyhjästä ja ennalta suunnittelematta.

Äkillisten rahantarpeiden luonteesta riippumatta säästöt eivät aina riitä niiden täyttämiseksi. Uuden hankinnan tekoa ei kuitenkaan tarvitse lykätä, sillä meillä on tarjota helppoa ja vakuudetonta lainaa arjen yllättäviin menoihin. Rahaa on saatavissa juuri silloin, kun sinulla on sille tarvetta.

Tarjoamme arjen rahatilanteen joustavuuden lisäämiseksi Halino-lainaa. Halino on laina ilman vakuuksia, eikä se sisällä koron lisäksi muita kuluja. Saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat tilillesi jopa samana päivänä.

 

6000 euron Halino-laina

  • Lainasumma 6000 € (valitse väliltä 500 – 8000 euroa)
  • Maksuaika 1 – 6 vuotta
  • Kuukausierä alkaen 143 € euroa kuukaudessa
  • 6000 euron lainan vuosikorko 19,80%, ilman lisäkuluja
  • KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 21,70%
  • Mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa
  • Voit maksaa lainaasi myös sovittua nopeammin veloituksetta
  • Lainapäätös heti ja rahat tilille 1 – 3 pankkipäivän aikana
  • Täysin kuluton 14 päivän palautusoikeus
  • Mahdollisuus valita Lainaturva-vakuutus, jolla suojaat lainanmaksukykysi ikävissä elämäntilanteissa.

 

Voit hakea kuuden tuhannen euron Halino-lainaa kätevästi netissä. Täytät vain sivuillamme olevan lainahakemuksen ja saat alustavan lainapäätöksen heti. 6000 euron lainan takaisinmaksuaika on valintasi mukaisesti 1 – 6 vuotta ja kuukausierä on alkaen 141 euroa.

Esimerkkilaskelma kuuden tuhannen euron lainalle. Lainasumma 6000 €, maksuaika 5 vuotta. Kuukausimaksusi on 158,30 euroa ja todellinen vuosikorko 21,70%. Lainan kokonaismaksut ovat tällöin 9498 euroa.

6000 lainaa

6000 euroa lainaa helpolla nettihakemuksella. Ilman vakuuksia tai takaajia.

Halino on nopea apu arjessa ja juhlassa

Aina toisinaan kaikille meille ilmaantuu yllättäviä menoeriä. Kun tarvitset nopeaa rahoitusta esimerkiksi autolainan, yhdistelylainan tai vaikka lomalainan muodossa, tarjoamme sinulle lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Halino-laina vaivaton vaihtoehto ja sen hakeminen on nopeaa ja helppoa verkkosivujemme hakemuksella. 

Halino tuo joustavuutta talouteesi. Voit itse valita takaisinmaksuajan 1 – 6 vuoden väliltä siten, että kuukausierä on omaan talouteesi sopivan suuruinen. Kun lainan maksulyhennykset on hoidettu sovitusti neljän kuukauden ajan, voit halutessasi pitää maksuvapaan kuukauden. Tällöin käytetyn maksuvapaan kuukauden korko lisätään velkaan ja lainan takaisinmaksu pitenee vastaavasti.

 

Lainojen yhdistäminen Halino-lainalla

Onko sinulla useita pikavippejä tai pikalainoja, joita joudut maksamaan kuukausittain? Monen lainan lyhentäminen on kallista, sillä usein pikavipeistä peritään kuukausittain laskutus- ja tilinhoitomaksuja. Kun maksat samanaikaisesti monen lainan hallinnoinnista, todelliset lainanhoitokustannuksesi kasvavat selvästi. Lisäksi monien pienlainojen korot ovat korkeita.

Halinon 6000 euron yhdistelylaina sopii sinulla, joka haluat yhdistää lainasi. Yhdellä Halino-lainalla voit maksaa kaikki pienemmät lainasi kerralla pois. Tällöin maksat jatkossa ainoastaan Halino-lainaasi, joka ei sisällä koron lisäksi muita kuluja, joten säästät selvää rahaa. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia useiden lainojen eräpäivistä, vaan maksat vain kerran kuukaudessa.

Halino on kulutusluotto, jonka saamiseksi et tarvitse vakuuksia tai takauksia. Lainahakemus on helppo täyttää verkkosivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi ja rahat maksetaan tilillesi jopa samana päivänä. Mikäli haluat peruuttaa lainasopimuksen, onnistuu se täysin veloituksetta 14 vuorokauden ajan. Myös lainanmaksu etuajassa on kulutonta.