5000 euroa lainaa nopeasti tilille

Halino-lainaa on helppo hakea netissä. Rahat tilille jopa samana päivänä.

 

Hae lainaa

LAINASUMMA

500 €
6 000 €

LAINA-AIKA

124  /kk
Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta Lainaturvallamme! Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 9%:a sopimuksen mukaisesta kuukausierästä.
Takaisinmaksuaika 1-5 vuotta. Esimerkiksi 5000 euron lainalle lainan nimelliskorko on 14,80%. Tilinhoitomaksu 5€ kuukaudessa. Viiden vuoden maksuajalla kokonaismaksettavaa 7405 €. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 18,03%.

5000 euron nopea ja halpa laina

Halino on kätevä ratkaisu satunnaiseen rahantarpeeseen

Tarvitsetko lisärahoitusta arkeesi tai juhlaasi? Kulutusluotolla voit paikata väliaikaista rahantarvettasi. 5000 eurolla voit vaihtaa vanhan autosi uuteen, lähteä kaukomatkalle tai esimerkiksi yhdistää pienemmät ja kalliimmat lainasi yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen on usein sekä taloudellisesti että ajankäytöllisesti viisasta.

Halino-laina on ratkaisusi, kun tarvitset esimerkiksi autolainaa, lomalainaa tai yhdistelylainaa. Oli käyttötarkoituksesi mikä tahansa, Halinoa on mahdollista hakea jopa 5000 euroon saakka ja jopa viiden vuoden maksuajalla. 5000 euron lainan kuukausierä on alkaen 123€ kuukaudessa. Lisäksi lainan lyhentäminen sovittua maksusuunnitelmaa nopeammin on täysin kulutonta.

 

Halino-lainaa on helppo hakea ja saat lainapäätöksen heti

Halinoa on vaivatonta hakea verkkosivujemme lainahakemuksella. Voit myös halutessasi hakea lainaa puhelimitse soittamalla asiakaspalveluumme. Kun hakemus on lähetetty, saat alustavan lainapäätöksen heti. Lopullisten tarkastusten jälkeen rahat siirretään pankkitilillesi.

Halino lisää taloutesi joustavuutta. Mikäli olet hoitanut lyhennykset ajallaan neljän kuukauden ajan, voit pitää yhden maksuvapaan kuukauden. Vuoden aikana maksuvapaita kuukausia voi pitää korkeintaan kaksi, joiden avulla voit väliaikaisesti helpottaa laskujesi maksamista. Maksuvapaan kuukauden korko lisätään velkaan, mikä pidentää lainan takaisinmaksuaikaa vastaavasti.

 

Halino-laina 5000 euroa

 • Lainasumma 5000€ (valitse väliltä 500 – 6000 euroa)
 • Maksuaika 1 – 5 vuotta
 • Kuukausierä alkaen 123 € euroa kuukaudessa
 • 5000€ Halino-lainan vuosikorko 14,80%
 • Tilinhoitomaksu 5€ kuukaudessa.
 • KSL:n mukainen tod. vuosikorko 18,03%
 • Lainan lyhentäminen sovittua nopeammin ilman kuluja
 • Lainapäätös heti ja rahat tilillesi jopa hakupäivänä
 • Mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuosittain
 • Ilmainen 14 päivän palautusoikeus
 • Mahdollisuus ottaa lainalle Lainaturva-vakuutus, joka tuo turvaa lainanmaksuun

 

Viiden tuhannen Halino-laina soveltuu lukuiseen tarkoitukseen. Sen avulla voit maksaa suurempiakin hankintoja tai vaikka useampia pieniä. Voit valita takaisinmaksuajaksi 1 – 5 vuotta ja kuukausierä on alkaen 123 euroa.

Esimerkkilaskelma viiden tuhannen euron lainalle. Lainasumma 5000 €, maksuaika 5 vuotta. Kuukausimaksusi on 123,43 euroa ja todellinen vuosikorko 18,03%. Lainan kokonaismaksut ovat 7405 euroa.

5000 lainaa

Hae nyt 5000 euroa lainaa. Kuukausierä alkaen 123 €/kk.

Lainojen yhdistäminen Halinon avulla

Onko sinulla useampia pikavippejä tai muita pikalainoja, joita lyhennät kuukausittain? Monen lainan samanaikainen lyhentäminen on paitsi työlästä myös kallista. Pikavipit sisältävät kuukausittain veloitettavia kuluja, kuten laskutus- ja tilinhoitomaksuja. Mikäli sinulla on useampi näitä kuluja sisältävä laina, yhteenlasketut kulusi kasvavat. Pikalainojen vuosikorot ovat usein myös korkeita.

Tällöin sinun kannattaa hankkia yhdistelylaina, jolla maksat pienemmät lainasi kerralla pois. Halino-laina ei sisällä avaus- tai nostopalkkiota, joten voit säästää selvää rahaa. Saat lainahakemukseesi alustavan lainapäätöksen heti ja rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana. Mikäli haluat perua lainasopimuksen, onnistuu se täysin veloituksetta 14 vuorokauden ajan.

 

5000 euroa remonttilainaa heti

Oletko lykännyt kotisi tai kesämökkisi remontointia, sisustamista tai jotain muuta kunnostustyötä rahan puutteen vuoksi? Erityisesti remontit kannattaa hoitaa ajallaan, sillä niiden viivyttäminen saattaa pahimillaan johtaa vielä suurempiin kunnostustarpeisiin. Halinon avulla saat kunnostustyösi alkuun jopa tänään, sillä hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

Voit itse valita sinulle sopivan lainan lyhennysaikataulun ja kuukausierän. Halinoa myönnettään jopa viiden vuoden maksuajalla. Lisäksi voit aina maksaa myös sovittua suurempia kuukausieriä, jolloin lainan takaisinmaksu nopeutuu. Emme veloita lainan nopeammasta lyhentämisestä mitään kuluja.