4000 euron Halino-laina on saatavissa jopa 5 vuoden maksuajalla

Neljän tuhannen euron laina edullisesti, alkaen 104 €/kk. Nopea ja vaivaton lainahakemus.

 

Hae lainaa

LAINASUMMA

500 €
8 000 €

LAINA-AIKA

121  /kk
Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta Lainaturvallamme! Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa.
Takaisinmaksuaika 1-8 vuotta. Nimelliskorko riippuu lainasummasta. Esimerkiksi 4000 euron lainalle lainan nimelliskorko on 19,80%. Ei muita kuluja. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 21,70% kaikille laina-ajoille.

Halpa 4000 euron kulutusluotto

Hae kulutusluottoa unelmiesi täyttämiseksi

Onko sinulla jo pitkään ollut unelma? Se saattaa olla esimerkiksi lomamatka Yhdysvaltoihin, vanha moottoripyörä tai vaikka videotykki elokuvien katseluun. Mikä tahansa oma unelmasi on, voimme auttaa sinua sen toteuttamisessa.

Lainamme riittää monen unelman täyttämiseen. Oli tarvitsemasi summa sitten 4000 euroa tai jokin muu 100 – 8000 euron väliltä, voimme tarjota sitä sinulle. Täytät vain nopean ja yksinkertaisen lainahakemuksen verkkosivuillamme. Saat alustavan lainapäätöksen heti. Kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkastukset, rahat maksetaan pankkitilillesi. Voit itse valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan sekä kuukausierän.

 

Halino-lainan hinnoittelu on selkeää

Halino-laina on hinnoiteltu mahdollisimman yksinkertaisesti. Maksat ainoastaan vuosikorkoa. Mitään muita kuluja kuten laskutus-, tilinhoito- tai lainan järjestelymaksuja ei ole. Mikäli muutat mielesi lainatarpeesi suhteen, voit peruuttaa lainasopimuksen täysin veloituksetta 14 vuorokauden ajan.

Vakuudetonta Halino-lainaa on myös mahdollista hakea yhdessä yhteishakijan kanssa. Tällöin myönnettävä lainasumma on mahdollisesti suurempi. Lisäksi Halinoon on tarjolla Lainaturva-vakuutus, jonka avulla turvaat lainanmaksukykysi myös ikävässä elämäntilanteessa. Lue lisää Lainaturvasta.

 

4000 euron Halino-laina

  • Lainasumma 4000€ (valitse väliltä 500 – 8000 euroa)
  • Maksuaika 1 – 5 vuotta
  • Kuukausierä alkaen 106 € euroa kuukaudessa
  • 4000 euron lainan nimellinen vuosikorko 19,80 %, ilman muita kuluja
  • KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 21,70%
  • Mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuosittain
  • Lainan lyhentäminen sovittua nopeammin ilman lisäkuluja
  • Alustava lainapäätös heti ja rahojen siirto jopa samana päivänä
  • Täysin kuluton 14 päivän palautusoikeus
  • Mahdollisuus Lainaturva-vakuutukseen

 

Neljän tuhannen euron Halino-laina soveltuu moneen tarkoitukseen. 4000 euron lainalla voit tehdä unelmistasi totta. Takaisinmaksuaika on valintasi mukaisesti 1 – 5 vuotta ja kuukausierä on alkaen 104 euroa.

Esimerkkilaskelma neljän tuhannen euron lainalle. Lainasumma 4000 €, maksuaika 5 vuotta. Kuukausimaksusi on 106 euroa ja todellinen vuosikorko 21,70%. Lainan kokonaismaksut ovat tällöin 6332 euroa.

4000 lainaa

Hae nyt 4000 euroa lainaa. Kuukausierä alkaen 104 €/kk

Halinon saat heti ja sen peruuttaminen on ilmaista

Oletko nopean rahan tarpeessa? Aina toisinaan kaikille meille ilmaantuu yllättäviä menoeriä. Kun rahantarpeesi on akuutti eikä omat säästösi riitä niitä kattamaan, on Halino-laina kätevä apu. Laina on saatavissa nopeasti ja voit valita itsellesi sopivat takaisinmaksuajan sekä kuukausierän.

Halino-lainan hakeminen on todella vaivatonta. Täytät vain lainahakemuksen verkkosivuillamme tai soitat asiakaspalveluumme. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkastukset, rahat siirretään pankkitilillesi. Voit saada rahat jo lainahakemuksen täyttöpäivänä. Mikäli haluat perua lainasopimuksen, se onnistuu täysin ilman kuluja 14 vuorokauden ajan.

 

Halino on halpa eikä se sisällä piilokuluja

Monissa pikavipeissä ja -lainoissa on koron lisäksi kuukausittain veloitettavia kuluja kuten tilinhoito- ja laskutusmaksuja. Lisäksi monesti lainoissa on nostopalkkio sekä kuluja, joita maksat mikäli haluat lyhentää lainaa sovittua nopeammin. Halino-lainassa maksat vain korkoa. Lainassa ei ole kiinteitä kuluja, kuten tilinhoito-, laskutus- tai nostokuluja. Lisäksi lainan lyhentäminen nopeammin on aina ilmaista.

Voit myös valita lainallesi sinulle sopivan kuukausierän. Kuukausierän määrittää valittu lainan takaisinmaksuaika, jonka voit valita väliltä 1 – 5 vuotta. Esimerkiksi 4000 euron lainalla kuukausierä on alkaen 104 € kuukaudessa. Koska sovittua suuremman maksuerän maksaminen on kulutonta, voit maksaa joka kuukausi sen verran kuin haluat – kuitenkin vähintään lainasopimuksessa sovitun kuukausierän verran. Näin toimiessasi lainan takaisinmaksuaika lyhenee. Kokeilemalla lainalaskuria voit tutkia miten maksuaika vaikuttaa kuukausierän suuruuteen.