Lainaa 1000 euroa pitkällä maksuajalla

Halinon tuhannen euron lainaan voit valita itsellesi sopivan laina-ajan. Alkaen 26,40 € kuukaudessa.

 

Hae lainaa

LAINASUMMA

500 €
8 000 €

LAINA-AIKA

93  /kk
Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta Lainaturvallamme! Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa.
Takaisinmaksuaika 1-8 vuotta. Nimelliskorko riippuu lainasummasta. Esimerkiksi 1000 euron lainalle lainan nimelliskorko on 19,80%. Ei muita kuluja. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 21,70% kaikille laina-ajoille.

1000 euron laina

Rahoita arjen hankinnat pitkällä maksuajalla

Aina välillä on aikoja jolloin oma rahatilanne on tilapäisesti rajallinen. Näissä tilanteissa ei kannata ahdistua, sillä usein asiat on korjattavissa melko helposti. Tuhat euroa voi auttaa ratkaisemaan taloustilanteen ongelmat. Vakuudetonta 1000 euron lainaa on helppo hakea lainahakemuksella, ja rahat on mahdollista saada tilille saman päivän aikana.

 

Äkillinen rahatarve edellyttää nopeaa lainapäätöstä

Jos pesukone hajoaa lopullisesti, ja pyykkivuori kertyy kylpyhuoneen lattialle, uusi pesukone saattaa olla tarpeellinen nopealla aikataululla. Pesukoneen ostaminen hallittavissa olevalla luotolla voi olla erittäin hyvä ratkaisu. Talouden pyykkihuollon toimivuus on tärkeää arjen sujumisen kannalta. Tuhannen euron luotto ratkaisee ongelman helposti.

Laina pitkällä maksuajalla tekee takaisinmaksun helpoksi, ja laina lyhenee tarvittaessa vaikka kertamaksulla. Maksusuunnitelmaa nopeampien erien maksaminen on tietysti kulutonta. Halino-lainassa ei ole koron lisäksi muita kuluja, joten et maksa ylimääräisestä. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmaista.

 

Halinon 1000 euron laina

  • Lainasumma 1000 € (valitse väliltä 500 – 8000 euroa)
  • Pitkä maksuaika, jopa 5 vuotta
  • Kuukausierä alkaen 31 euroa kuukaudessa
  • 1000 euron lainassa vuosikorko 19,80 %, ei muita kuluja
  • Todellinen KSL:n mukainen vuosikorko 21,70%
  • Mahdollisuus pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa
  • Voit maksaa lainasi takaisin niin nopeasti kuin haluat
  • Lainapäätös heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana
  • Täysin kuluton 14 vuorokauden palautusoikeus
  • Mahdollisuus Lainaturvavakuutukseen tuomaan turvaa vaikeiden aikojen varalle.

 

Tuhannen euron luoton hakeminen on helppoa. Täytä verkkohakemus, ja saat alustavan päätöksen välittömästi.  Allekirjoita verkkohakemus pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Asiantuntijamme tekevät lopullisen lainapäätöksen ennen rahojen ulosmaksua. Rahat maksetaan omalle tilillesi jopa saman päivän aikana.

Esimerkkilaskelma tuhannen euron luotolle. Lainasumma 1000€, maksuaika 5 vuotta. Kuukausimaksu on 26,40 €, jolloin takaisin maksettava kokonaissumma on 1583 €.

lainaa 1000 euroa

Tuhat euroa lainaa jopa viiden vuoden maksuajalla

Hyödynnä alennusmyynnit lainan avulla

Alennusmyynnit sijoittuvat tiettyihin vuodenaikoihin. Parhaiten alennuksista pääsee hyötymään kun haet sopivan kokoista kulutusluottoa. Tonnin lainalla on mahdollista uudistaa vaatevalikoimaa, tai hankkia kehittyneintä elektroniikkaa arjen nautinnon lisäämiseksi.

Hyvä esimerkki rajoitetun ajan alennusmyynnistä on marraskuun black friday, jolloin kaupoissa on paljon mahtavia tarjouksia. Yhdysvalloista Suomeen rantautunut ostosviikko on erinomainen aika tehdä loistavia löytöjä. Kun rahoitus on kunnossa, parhaat tarjoukset eivät jää hyödyntämättä. Tuhat euroa on sopivan kokoinen laina moneen ostokseen.

 

Reissu käyntiin luottorahalla

Pienehkö 1000 euron laina on avuksi myös lomasuunnitelmia tehdessä. Lomamatka tai mökkireissu helpottuu, kun jokaista euroa ei tarvitse laskea. Lomalaina on kätevä ratkaisu. Takaisinmaksuaika on pitkä, ja maksuerä kohtuullisen kokoinen, viiden vuoden laina-ajalla alle 27 euroa.

Lainaa ei kannata ottaa enempää kuin tarvitsee. Tuhat euroa on usein riittävän suuruinen summa, jolla saa jo paljon mukavia asioita aikaiseksi. Enempää kuin tarvitsee ei kannata koskaan lainata.