Laina. Ei kuluja.

Maksat vain vuosikorkoa. Halino, arkeen ja juhlaan.

 

Hae lainaa

Lainalaskuri

Lainalaskurin avulla on helppo laskea lainan kuukausierä eri laina-ajoille

LAINASUMMA

100 €
6 000 €

LAINA-AIKA

122  /kk
Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta Lainaturvallamme! Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa.
Takaisinmaksuaika 1-5 vuotta. Lainan nimelliskorko riippuu lainasummasta ja on tällä hetkellä 19,20% yli 3000 euron lainoille, ja 26,40% 100 - 3000 euron lainoille. Ei muita kuluja. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 20,98% - 29,84%.

Halino on vakuudeton laina ilman ylimääräisiä kuluja

Halino-laina on kätevä apu, kun tarvitset nopeaa rahoitusta arkeesi tai juhlaasi. Vakuudeton kulutusluotto sopii sinulle, jos olet etsimässä esimerkiksi autolainaa, remonttilainaa, juhlalainaa tai lainaa lainojen yhdistämiseen. Oli lainan käyttötarkoituksesi mikä tahansa, voit hakea Halino-lainaa 100 – 6000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Tarjoamme lainaa 1 – 5 vuoden maksuajalla. Kokeilemalla sivuiltamme löytyvää lainalaskuria, voit tutkia miten maksuajan muuttaminen vaikuttaa maksettavaan kuukausierään. Voit itse valita sinun talouteesi sopivan suuruisen kuukausierän ja takaisinmaksuajan.

Halino on kustannuksiltaan selkeä. Vuosikoron lisäksi Halino-lainassa ei ole muita kuluja. Emme siis veloita lainasta avaus-, tilinhoito-, laskutus- tai mitään muitakaan lisämaksuja. Lainan vuosikorko on tällä hetkellä 100 – 3000 euron lainalle 26,40% (todellinen vuosikorko 29,84%) sekä yli 3000 euron lainalle 19,20% (todellinen vuosikorko 20,98%). Voit myös maksaa lainaa sovittua nopeammin tai vaikka koko lainan kerralla pois täysin veloituksetta.

Lainasta on mahdollista pitää vuosittain kaksi maksuvapaata kuukautta. Mikäli lainan lyhennykset on hoidettu asianmukaisesti neljän kuukauden ajan, on lainasta mahdollista pitää maksuvapaa kuukausi. Tällöin vapaan kuukauden korko lisätään velkaan, mikä pidentää takaisinmaksuaikaa vastaavasti.

Hae lainaa

Hae Halino-lainaa helposti netistä

Halino-lainan hakeminen on todella vaivatonta. Voit hakea verkkosivujemme lainahakemuksella, jonka täyttäminen vie vain muutaman minuutin. Voit myös halutessasi soittaa asiakaspalveluumme, jolloin voimme täyttää lainahakemuksen kanssasi puhelimitse.

Saat alustavan lainapäätöksen heti. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu nopeasti pankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan tilillesi heti, kun lopulliset tarkastukset on tehty ja olemme vastaanottaneet allekirjoitetun lainasopimuksen. Rahat voivat näkyä tililläsi jopa saman päivän aikana tai viimeistään muutaman pankkipäivän kuluessa.

Tarjoamme myös täysin kulutonta palautusoikeutta. Mikäli et ole tyytyväinen lainaasi, voit perua lainasopimuksen 14 vuorokauden ajan. Lainasopimuksen peruuttaminen on täysin ilmaista.

lainaa

 

Näin haet lainaa

Halino-lainahakemuksen tekeminen on helppoa. Neljä vaihetta, ja rahat ovat käytössäsi!

 

1. Valitse lainasumma

Valitse sinulle sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Tutustu myös lainaehtoihimme.

2. Täytä lainahakemus

Voit täyttää hakemuksen verkkosivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

3. Allekirjoita lainasopimus

Mikäli saat alustavan hyväksynnän, allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi. Voit pyytää sopimuksen myös lähipostiisi.

4. Saat rahat tilillesi

Rahat maksetaan tilillesi, kun lainakäsittelijämme on tehnyt lopulliset tarkastukset. Tilisiirto tehdään samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vaivaton hakemus ja nopea

lainapäätös

lainaa kesäksi

Lainaa moneen tarpeeseen

Halino-laina on joustava kulutusluotto moneen tarpeeseen. Lainasummat vaihtelevat 100 - 6000 euron välillä. Hae lainaa itsellesi sopivasti, ja maksuajankin voit valita itse. 

 • Pitkä maksuaika helpottaa monesti arjen pyörittämistä. Esimerksi lainaa 1000 € pitkällä maksuajalla. Laina-ajan voit valita jopa viiden vuoden pituiseksi.
 • Halino on halpa. Esimerksi edullinen 4000 euron laina, vuosikorko vain 19,20%.
 • Lainahakemuksemme on nopea täyttää. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään. 
 • Kuukausierä lainassamme on mahdollista asettaa pieneksi. Se tuo joustoa elämään.
 • Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat päätöksen välittömästi. 5000 euroa lainaa nopeasti.
 • Kun luottohakemus on lopullisesti hyväksytty, ja olet allekirjoittanut lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, rahat maksetaan tilillesi. Tästä lainaa 2000 € heti tilille. Halutessasi saat sopimuksen myös lähipostiisi allekirjoitettavaksi.
 • Halino-laina on täysin vakuudeton. Halutessasi voit kuitenkin hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin mahdollisuutesi saada haluamasi summa kasvaa. 

Lainan käyttötarkoituksia

Halino-laina sopii moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen.

Lukuisat pikavipit, luotot ja lainat aiheuttavat arkeen ahdinkoa. Monien maksuerien hoitaminen on sekä työlästä että kallista. Pienempien lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi tekee lyhennyksen maksamisesta ajankäytöllisesti helpompaa. Lisäksi yhdistelylainalla pääset eroon useammista tilinhoito- ja käsittelykuluista, mikä usein alentaa lainanhoitokustannuksia. Lue lisää miten voit käyttää Halinoa lainojen yhdistämiseen.

Yhdistelylaina

Auton tai muun ajoneuvon hankinta on usein tärkeä, mutta kallis päätös. Oman talouden tasapainottamiseksi ja sen joustavuuden lisäämiseksi tarjoamme autolainaa, joka on vaihtoehto sinulle autokauppojen tarjoamien autorahoitusratkaisujen sijasta. Autolainan avulla hankitun auton omistajuus siirtyy sinulle heti eikä vakuuksia tarvita.

Autolaina

Mikään ei lievennä stressiä niin kuin matkustaminen. Voit saada matkustusajankohdan valintaan joustavuutta matkalainamme avulla, sillä vakuudeton lainamme mahdollistaa matkustamisesi sinulle sopivana aikana. Lainan takaisinmaksu onnistuu sinulle sopivilla kuukausierillä ja maksuajalla.

Lomalaina

Elämän merkkipaalujen saavuttamista on mukavaa juhlia yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Kustannukset saattavat silloin nousta yllättävänkin suuriksi. Juhlien ajankohtaa ei kuitenkaan tarvitse siirtää tai tarjoiluista karsia, vaikka oma taloudellinen tilanteesi ei tällä hetkellä juhlien kaikkia kustannuksia kattaisikaan.

Juhlalaina

Kodin kunnossapito- ja remontointikustannukset pääsevät monesti yllättämään varautuneemmankin taloudenpitäjän. Lisäksi kustannukset ovat monesti suuria, mutta samalla myös välttämättömiä. Olit sitten remontoimassa tai sisustamassa, tarjoamme taloutesi joustavuuden lisäämiseksi remonttilainaa.

Remonttilaina

Lisätietoja Halino-lainasta

Alla tietoja Halino-lainasta. Nopea vakuudeton luotto auttaa, kun eniten tarvitset. Luotonantajalla on yli 30 vuoden kokemus lainoittamisesta. Suomessa ensimmäiset lainat on myönnetty jo vuonna 1999.

Halinossa maksat vain vuosikorkoa, ei muita kuluja. Yksinkertaista, eikö totta?

100 - 3000 € lainat
 • Vuosikorko:  26,40%
 • Todellinen vuosikorko: 29,84%
Yli 3000 € lainat
 • Vuosikorko:  19,20%
 • Todellinen vuosikorko: 20,98%
Muut maksut
 • Avausmaksu: 0 €
 • Tilinhoitomaksu: 0 €
 • Muistutusmaksu: 5 € (myöhästyneestä maksusta)

 

Halino on ns. annuiteettilaina, mikä tarkoittaa sitä, että maksat saman suuruisen erän joka kuukausi takaisinmaksuaikana.

Esimerkiksi jos lainaat 1000 € ja takaisinmaksuaika on viisi vuotta, on kuukausimaksusi 31 € kuukaudessa, jolloin lainasi kokonaiskulut ovat 1860 €.

Korko on vaihtuva. Koronmuutosten yhteydessä säädetään takaisinmaksuaika, mutta kuukausieräsi pysyy samana.

Tarvitsetko rahaa johonkin muuhun? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää hyväksesi maksuvapaan kuukauden, jonka avulla voit jättää väliin yhden kuukauden maksun. Kun lyhennykset on hoidettu asiallisesti neljän kuukauden ajan, voit käyttää yhden maksuvapaan kuukauden, mikä on mahdollista korkeintaan kaksi kertaa vuodessa. Näet laskustasi heti, kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen.

Käytetyn maksuvapaan kuukauden korko lisätään velkaan ja se pidentää lainan takaisinmaksuaikaa.

Halino-lainan luotonantaja on TF Bank AB, Suomen sivuliike, y-tunnus 2594352-3

Täydelliset lainaehdot löydät tästä (PDF - Avautuu uuteen ikkunaan)

Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Valitettavan monilta puuttuu suoja näiden tilanteiden varalta.  Sinulle, joka haluat suojata maksukykysi ja turvata perheesi tilanteen ikävien yllätysten varalta tarjoamme Lainaturvan. Vakuutuksen sisältö ja edellytykset on räätälöity ikäsi mukaan riippuen oletko alle vai yli 65-vuotias.

Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45 % avoinna olevasta lainasaldostasi mutta kuitenkin vähintään 3 euroa. Esimerkiksi jos lainasaldosi on 2 000 euroa niin vakuutusmaksu on ainoastaan 9 euroa kuukaudessa. Vakuutusmaksu laskutetaan kuukausittain yhdessä lainasi kanssa.

Saat itsellesi Lainaturvan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0206 90191.

HUOM! Tällä hetkellä Lainaturvaa ei ole mahdollista ottaa lainoihin, joissa on yhteisvelallinen. 

Lisätietoja Lainaturvasta

Tarvitsetko lisätietoja lainasta?

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Soita meille tai lähetä yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

 

0206 90191

info@halino.fi

 

Asiakaspalvelumme on auki arkisin 8 - 16.

Asiakaspalvelu

Yhteydenottopyyntö on lähetetty.

Virhe lähetyksessä…

Valitettavasti viestisi lähetys epäonnistui. Yritä myöhemmin uudelleen tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@halino.fi

Kokemuksia lainasta

 

Kaikki tapahtui saman päivän aikana: lainahakemus, lainapäätös ja rahat tilille. Loistavaa palvelua!

       -Nainen, 52, Pirkanmaa

Pelastitte minut suuresta pulasta. Suosittelen palveluitanne muillekkin.

       -Nainen, 35, Etelä-Pohjanmaa

Kiitos todella nopeasta ja miellyttävästä palvelusta. Käytän teitä ehdottomasti jatkossakin, mikäli tarvitsen kulutusluottoa.

       -Nainen, 39, Pirkanmaa

Vakuudeton laina kaikkiin tarpeisiin