KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Tästä löydät vastauksen tavallisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi voit ottaa meihin yhteyttä puhelinnumeroon 0206 90191.

Kun haet lainaa verkossa, saat vastauksen välittömästi verkkosivulla. Jos asiakaspalvelumme käsittelee hakemuksesi, saat vastauksen lainasta kirjeitse.

Kun hakemuksesi on lopullisesti hyväksytty ja lainasopimus allekirjoitettu siirrämme rahat. Pankistasi riippuen saat rahat tilillesi 1-3 pankkipäivän kuluessa.

Rahat maksetaan henkilökohtaiselle pankkitilille, jos olemme vastaanottaneet pankkitilinumerosi. Muussa tapauksessa maksetaan rahat rahalähetyksenä.

Laina on annuiteettilaina, mikä tarkoittaa sitä että maksat saman summan joka kuukausi. Voit tarkistaa suurinpiirteisen kuukausierän lainalaskurilla, jonka löydät jokaisen sivun yläreunasta. Tarkka kuukausierä käy esille ensimmäisestä laskustasi.

Halutessasi voit maksaa lainasi pois sovittua aikaisemmin, joko kokonaan tai osittain, ilman lisäkuluja.

Ennen kuin annat henkilötietojasi netissä, tulisi sinun tarkistaa, että yhteytesi on varma. Yhteys sivuston halino.fi ja asiakkaan välillä toteutetaan turvallisesti käyttämällä HTTPS-yhteyttä. Se on yleisesti käytetty yhteyden suojausmenetelmä, jonka ansiosta kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä, mitä tietoja lähetät ja vastaanotat. Suojatun yhteyden tunnistat selaimesi vihreästä osoitepalkista ja lukon kuvasta siinä. Lukon kuvaketta napsauttamalla voit varmistaa sertifikaatin aitouden.

Jos olet hoitanut maksusi lainaehtojen mukaisella tavalla, voit korottaa lainaasi aina 3000 € saakka. Ota huomioon, että voit saada lisälainaa aikaisintaan kuusi kuukautta viimeisimmästä nostosta.

Kun lyhennykset on hoidettu asiallisesti neljän kuukauden ajan, voit käyttää yhden maksuvapaan kuukauden, mikä on mahdollista korkeintaan kaksi kertaa vuodessa. Näet laskustasi heti, kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen. Käytetyn maksuvapaan kuukauden korko lisätään velkaan ja se pidentää lainan takaisinmaksuaikaa.

Osoitteenmuutoksen ilmoitat asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Laskut voidaan lähettää muuhun, kuin väestörekisterin mukaiseen osoitteeseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluun niin autamme sinua.

Pankkitilinumeromme: IBAN: FI4380001070671731, BIC: DABAFIHH

Kyllä, laskut on nyt mahdollista saada myös e-laskuina. Kirjaudu omaan verkkopankkiisi, ja tilaa laskuttajan TF Bank AB e-lasku. Tarvitset e-laskua tilatessasi viimeisimmän laskun oikeasta yläkulmasta löytyvän lainasi tilinumeron.

Eräpäivä on kunkin kuukauden 28. päivä. Ota huomioon että pyhäpäivät voivat viivästyttää maksun siirtoa.

Myöhästyneestä maksusta peritään muistutusmaksu, joka tällä hetkellä on 5 €. Muistutusmaksu peritään myös siinä tapauksessa, jos maksat kuukausierää pienemmän summan.

Vastaanotetusta maksusta ei lähetetä erillistä ilmoitusta vaan se näkyy seuraavassa laskussasi.

Lasku tulee sinulle suurinpiirtein kunkin kuukauden 15. päivä.