Halino lainaa sinulle 100 - 6000 €

Helppo ratkaisu satunnaiseen rahantarpeeseen. Arkeen ja juhlaan.

 

Hae lainaa

Halino on vakuudeton laina arkeen ja juhlaan

Halino-laina voi auttaa kun ennakoimattomat kulut yllättävät, tai kun haluat hohtoa elämään. Halino on helppo ratkaisu satunnaiseen rahan tarpeeseen.

Halino-lainaa voit hakea 100 – 6000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Päätät itse mihin tarkoitukseen lainan käytät. Maksuajan voit valita lainasummasta riippuen vuodesta jopa viiteen vuoteen. Haluamme tarjota läpinäkyvän hinnoittelun, siksi emme veloita lainasta avaus-, kuukausi- tai muita lisämaksuja. Et siis maksa lainastasi koron lisäksi mitään muita kuluja. Halutessasi voit maksaa lainasi pois sovittua aikaisemmin ilman lisäkuluja. Voit pitää vuodessa kaksi maksuvapaata kuukautta, joiden avulla saat tarvittaessa joustoa talouteesi.

Hae Halino-lainaa helposti nettihakemuksella

Nettihakemuksemme on vaivaton täyttää. Saat alustavan lainapäätöksen heti ja allekirjoittaminen onnistuu nopeasti pankkitunnuksillasi. Rahat maksetaan tilillesi heti kun lopulliset tarkistukset on tehty ja olemme vastaanottaneet allekirjoitetun lainasopimuksen. Rahat voivat näkyä tililläsi saman päivän aikana tai viimeistään muutaman pankkipäivän kuluessa.

LAINASUMMA

100 €
6 000 €

LAINA-AIKA

122  /kk
Turvaa maksukykysi ikävien elämäntilanteiden varalta Lainaturvallamme! Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45% avoinna olevasta lainasaldostasi mutta vähintään 3 euroa.
Takaisinmaksuaika 1-5 vuotta. Lainan nimelliskorko riippuu lainasummasta ja on tällä hetkellä 19,20% yli 3000 euron lainoille, ja 26,40% 100 - 3000 euron lainoille. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 20,98% - 29,84%.

Lisätietoja Halino-lainasta

Halinossa maksat vain vuosikorkoa, ei muita kuluja. Yksinkertaista, eikö totta?

100 - 3000 € lainat
  • Vuosikorko:  26,40%
  • Todellinen vuosikorko: 29,84%
Yli 3000 € lainat
  • Vuosikorko:  19,20%
  • Todellinen vuosikorko: 20,98%
Muut maksut
  • Avausmaksu: 0 €
  • Tilinhoitomaksu: 0 €
  • Muistutusmaksu: 5 € (myöhästyneestä maksusta)

 

Halino on ns. annuiteettilaina, mikä tarkoittaa, että maksat saman suuruisen erän joka kuukausi takaisinmaksuaikana.

Esim. jos lainaat 1000 € ja takaisinmaksuaika on viisi vuotta, on kuukausimaksusi 31 € kuukaudessa, jolloin lainasi kokonaiskulut ovat 1860 €.

Korko on vaihtuva. Koronmuutosten yhteydessä säädetään takaisinmaksuaika mutta kuukausieräsi pysyy samana.

Tarvitsetko rahaa johonkin muuhun? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää hyväksesi maksuvapaan kuukauden, jolloin voit jättää väliin yhden kuukauden maksun. Kun lyhennykset on hoidettu asiallisesti neljän kuukauden ajan, voit käyttää yhden maksuvapaan kuukauden, mikä on mahdollista korkeintaan kaksi kertaa vuodessa. Näet laskustasi heti, kun maksuvapaa kuukausi on mahdollinen.

Käytetyn maksuvapaan kuukauden korko lisätään velkaan ja se pidentää lainan takaisinmaksuaikaa.

Halino-lainan luotonantaja on TF Bank AB, Suomen sivuliike, y-tunnus 2594352-3

Täydelliset lainaehdot löydät tästä (PDF - Avautuu uuteen ikkunaan)

Joskus kohdalle voi tulla ikäviä yllätyksiä kuten työttömyys, työkyvyttömyys, vakava sairaus tai pahimmillaan jopa kuolema. Valitettavan monilta puuttuu suoja näiden tilanteiden varalta.  Sinulle, joka haluat suojata maksukykysi ja turvata perheesi tilanteen ikävien yllätysten varalta tarjoamme Lainaturvan. Vakuutuksen sisältö ja edellytykset on räätälöity ikäsi mukaan riippuen oletko alle vai yli 65-vuotias.

Kuukausittainen vakuutusmaksu on 0,45 % avoinna olevasta lainasaldostasi mutta kuitenkin vähintään 3 euroa. Esimerkiksi jos lainasaldosi on 2 000 euroa niin vakuutusmaksu on ainoastaan 9 euroa kuukaudessa. Vakuutusmaksu laskutetaan kuukausittain yhdessä lainasi kanssa.

Saat itsellesi Lainaturvan ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0206 90191.

HUOM! Tällä hetkellä Lainaturvaa ei ole mahdollista ottaa lainoihin, joissa on yhteisvelallinen. 

Lisätietoja Lainaturvasta

Vaivaton hakemus ja nopea

lainapäätös