Tervetuloa halino.fi

lainapalvelun blogiin

Kesää ei kannata hukata: neljä tapaa viettää aurinkoinen kesäpäivä

torstai heinäkuu 2, 2015

Suomessa on neljä vuodenaikaa, ja vain yksi niistä on edes etäisesti lämmin näillä leveyspiireillä. Rajallista kesäaikaa siis kannattaa viettää ulkona. Seuraavassa neljä mahtavaa kesäaktiviteettia.

1. Lököily rannalla

Kun vedetkin hiljalleen lämpenevät, ranta on mitä oivallisin kesäkohde. Pyyhe alustaksi rantahiekkaan, ja aurinkoa ottamaan. Vedessäkin voi uida, soutaa, vesijetteillä tai soutaa kanooteilla. Hauskaa puuhaa kerrassaan, kunhan muistaa aurinkorasvan.

2. Piknik puistossa

Pakkaamalla eväskori täyteen herkkuja, ja viemällä se ja perhe lähimpään puistoon, on mahdollista viettää ikimuistoinen kesäpäivä. Kun siirtymä puistoon tehdään pyörillä, tulee päivän liikkumistarpeetkin samalla täytettyä. Mukaan kannattaa ottaaa muutama ulkopeli ja viltti. Frisbeetä heitellessä kesäfiilis on korkeimmillaan.

3. Kiertely kaupungilla

Kaupungin urbaanissa menossa on viehätyksensä kesälläkin. Terassit virvoikkeineen kutsuvat käymään, ja kaupoissa on alennusmyynnit käynnissä. Monet museot ja teatterit pitävät ovensa auki myös kesällä. Rauhallinen kävely ympäri keskustan kortteleita jäätelö kädessä on kerrassaan mukavaa.

4. Mökille tai pihalle grillaamaan

Suomalaiseen kesään kuuluu mökkeily ja grillaaminen, yhdessä tai erikseen. Mikäli ei omaa mökkiä löydy, on monessa paikassa yleisiä nuotio- tai grillipaikkoja, ja pienen grillin voi vaikka kantaa pihalle. Grilliin voi heittää perinteisesti makkaraa, tai vaikka kasviksia ja kalaa. Monenlaiset herkut saavat aivan omanlaisensa maun grillissä. Savustamallakin voi ruokaa kypsyttää, ja hyvää on!

Kesällä voi toki tehdä mitä haluaa, ainakin jos on lomalla. Tärkeintä on ottaa rennosti ja antaa aikaa itselle. Mikäli kesän aikana tulee rahoitustarpeita, lainapalvelumme on auki koko kesän, ja palvelee asiakkaita jokaisena arkipäivänä.

Mukavaa kesää toivottaa Halino!

Maksa lainasi laskut helposti ja turvallisesti e-laskun avulla

torstai helmikuu 19, 2015

E-lasku on sähköisessä muodossa oleva lasku, joka saapuu sinulle paperisen laskun sijasta suoraan verkkopankkiin. E-lasku on turvallinen ja helppo tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Halino-laskut on nyt mahdollista saada myös e-laskuina.

Siirry e-laskuihin helposti näin:

1. Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissa.

2. Valitse laskuttajaluettelosta "TF Bank AB" ja laskutusaiheeksi "Halino/Credento elasku".

3. Syötä tunnistetietona lainasi tilinumero, jonka löydät esim. viimeisimmästä laskusta oikeasta yläkulmasta.

4. Saat jatkossa e-laskut suoraan verkkopankkiisi, jossa sinun tarvitsee ainoastaan tarkistaa ja hyväksyä lasku. Jos haluat, voit laittaa e-laskun automaattisesti maksettavaksi. Tällöin pankki veloittaa laskun summan automaattisesti e-laskun eräpäivänä tililtäsi.

Tee elämästä helpompaa, ja siirry e-laskuihin jo tänään!

Vietä unelmiesi joulu Halinon avulla

lauantai marraskuu 29, 2014

Parhaat asiat joulussa ovat ilmaisia tai hyvin edullisia: läheisten seura, rauhoittuminen kynttilän tai takan valossa, lapsien riemu joulupukin odotuksesta ja perinteiset jouluruuat. Näistä voit nauttia ilman suuria rahallisia panostuksia. Jotkut asiat kuitenkin edellyttävät rahankäyttöä, ja niiden rahoittamiseksi voit hakea Halinolta joululainaa.

1. Jouluksi karkuun lumisille maille tai auringon alle

Etelä-Suomen joulu on usein kovin vähäluminen tai ainakaan lumen tulosta ei ole takeita ennen aattoa. Pohjoisessa lunta usein riittää, ja talvileikeistä tulee totta. Mökin vuokraaminen Lapin lomakohteesta vähentää siivoamisen tarvetta, ja rauhoittumiselle jää enemmän aikaa. Jos joulun hössötys ei ole mieleen, toinen vaihtoehto on lentää kauas etelään ja näin saada hieman etäisyyttä perinteiseen joulunviettoon.

2. Anna lahjoja jotka muistetaan

Joulu on monien mielestä muuttunut turhan materialistiseksi. Muutama lahja läheisille on kuitenkin tärkeää sekä antajilleen että lahjan saajille. Jos lahjoja joka tapauksessa hankkii, kannattaa niihin käyttää rahaa sen verran että lahjoista on iloa vielä tammikuussakin. Hanki siis laadukkaita tuotteita tai palveluita bulkkikaman sijaan.

3. Ravintolaillallinen koko juhlaväelle

Alkaako laatikot ja kinkku jo riittää? Mitä jos menisitte ravintolaan nauttimaan palvelusta ja hyvästä ruuasta? Monet ravintolat ovat auki viimeistään Tapaninpäivänä. Mikä olisikaan parempi tapa kruunata joulunvietto?

Nämä ovat vain esimerkkejä joilla jouluun saa enemmän juhlan tuntua. Joulu on rauhoittumisen aikaa, ja siitä on hyvä pystyä nauttimaan myös pienellä rahankäytöllä. Lisärahalla joulusta saa irti kuitenkin vielä hieman enemmän. Hae Halinon joululainaa unelmiesi joulun rahoittamiseksi.